SEBO Keurmerk

Wij zijn er trots op: uit handen van staatsecretaris Klijnsma ontving SKN-Bouw als eerste het keurmerk voor Sociaal Economische Betrokken Ondernemen (SEBO). Wij ontvingen het SEBO-keurmerk vanwege ons personeelsbeleid en de wijze waarop wij maatschappelijke initiatieven in de Zoetermeerse samenleving ondersteunen en zelf initiëren.

Fundeon leerbedrijf

SKN Bouw is als leerbedrijf aangesloten bij Fundeon. Jaarlijks stellen wij een aantal leerlingen in staat om via een stage werkervaring op te doen. Tevens bieden wij onze medewerkers veel ruimte voor het vergroten van vakkennis en persoonlijke ontwikkeling. Zo willen wij bijdragen aan een veilige en prettige werkomgeving.

MVO door inzet medewerkers

Onze MVO-activiteiten slagen door de betrokkenheid en medewerking van onze medewerkers. Zo werkten wij aan de realisatie van het Familieverblijf Lange Land Ziekenhuis. Met ‘Realiseer je droom’ ondersteunden wij Zoetermeerse (jeugd)sportverenigingen en –clubs. Voor de Keerkring organiseerden wij een speldag voor moeilijk lerende kinderen. Wij hielpen de Zoetermeerse Reddingsbrigade en in Delft steunen wij Stichting Debora, een opvanghuis voor kankerpatiënten. Wij sponsoren gehandicaptenteams van de Delftse voetbalvereniging Concordia en de opbrengst van onze jubileumactie ging naar Stichting Leergeld